Palace Hotel Noordwijk

Vier de mooiste dag van uw leven bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk

Wanneer u en uw partner elkaar het ja-woord geven, wilt u dat alles tot in detail geregeld is. Van de perfecte locatie tot een smaakvol diner en van een fijne huwelijksnacht tot een comfortabele slaapplaats voor de gasten. Bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk is het mogelijk om jullie dag geheel onder één dak te vieren in het bijzijn van vrienden en familie.

Noordwijk aan Zee

Van der Valk Palace Hotel Noordwijk heeft de perfecte ligging voor uw bruiloft. Het hotel ligt in Noordwijk aan zee en het strand is op loopafstand. Dit is natuurlijk een perfect decor voor het maken van de trouwfoto’s.

Diverse mogelijkheden

Voor de ceremonie, het feest, het diner of de borrel biedt het Van der Valk Palace Hotel diverse mogelijkheden. Zo beschikt het hotel over culinair restaurant Vloed, Vloed lounge & bar en een wijnkamer. We kunnen u uiteraard adviseren over welke ruimte aansluit op al uw wensen.

Overnachten

Na de trouwerij kunt u de huwelijksnacht doorbrengen in de luxe Palace Suite. Deze suite is voorzien van een extra groot bed, sterrenverlichting, een tweepersoons inloopdouche en eigen jacuzzi. Zo kunnen u en uw partner heerlijk bijkomen van de mooiste dag van jullie leven.

Mochten jullie willen dat (een deel van) het gezelschap blijft overnachten, dan is dit in overleg natuurlijk ook mogelijk. Er zijn verschillende kamers beschikbaar en er is dus altijd een geschikt verblijf te boeken voor de gasten.

Palace Hotel Noordwijk

Pickeplein 8
2202 CL Noordwijk
Nederland

Voordelen

Alles onder één dak

Luxe suite beschikbaar voor de huwelijksnacht

Overnachtingsmogelijkheden voor gasten

Goede prijs- kwaliteitsverhouding

Samenwerking met ervaren leveranciers

Faciliteiten als een sauna, fitness, floatbad en verwarmd zwembad

Trouwbrochure aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden van Van der Valk Palace Hotel Noordwijk? Wij hebben hiervoor een uitgebreide trouwbrochure samengesteld waarin onze verschillende pakketten uitgewerkt zijn. Wilt u graag een bruiloft op maat? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Trouwbrochure aanvragen

Aanbevolen weddingplanners

L A È S S Weddings & Events

Mijn naam is Lara. Met mij als weddingplanner aan jullie zijde kan ik jullie bijstaan in een deel of de gehele planning van jullie bruiloft of event, in elke stad in Nederland of zelfs in het buitenland! Vertrouwen staat bij mij op nummer 1 en ik werk hierdoor alleen met de beste leveranciers! Genieten van elke minuut op jullie mooiste dag dat is jullie taak. De rest is mijn taak.

Download brochure

Astrid Blaauw

Mijn naam is Astrid Blaauw en ik ben in 2008 gestart met mijn bedrijf Astrid Blaauw Weddings & Events en heb sindsdien al vele bruidsparen geassisteerd bij de organisatie van hun trouwdag. Zorgeloos genieten van de voorbereidingen van jullie bruiloft en ontspannen toeleven naar deze mooie dag. Astrid Blaauw Weddings & Events verzorgt dat voor jullie. Als ervaren weddingplanner ben ik in staat om op een persoonlijke manier de wensen en ideeën van een bruidspaar tot werkelijkheid te brengen. Exclusiviteit en creativiteit staan hierbij hoog in het vaandel.

Download brochure

Unique Weddings

Ik ben Maurice Snel, Geboren en getogen in Utrecht maar daar hoor je zolang ik niet boos ben helemaal niks van terug! Ik woon momenteel in Nieuwegein en ja, ik ben een echte regelnicht. Ik ben lekker eerlijk en een tikkeltje eigenwijs. Ik zie het unieke en mooie van iedereen en probeer dit te accentueren op de grote dag, een kleine knipoog naar je “roots” of juist een accentje terug laten komen van een grote hobby/passie. Ik rijk jullie volop ideeën aan om zo jullie dag echt bijzonder te maken.

Download brochure

Gladys van den Munckhof

Gladys Events organiseert, verbindt en werkt samen met de beste leveranciers. De wensen van het bruidspaar staan voorop en wij ondersteunen en adviseren van begin tot aan het eind. Alles tot in de puntjes verzorgen zodat jullie onbezogd kunnen genieten. Dat is de passie van Gladys. In een prettige sfeer motiveren & stimuleren wij alle betrokkenen partijen. Wij zijn de spil die overzicht en rust bieden. Als weddingplanner kijkt Gladys uit naar een persoonlijke ontmoeting met jullie. We zijn enthousiast, gepassioneerd en een tikkeltje te perfectionistisch. "creating dreams" is onze slogan.

Download brochure

Ready2marry - Els Natwijl

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! Willen jullie je bruiloft intiem en zorgeloos vieren op die droomlocatie met een uniek concept dat aansluit bij jullie persoonlijkheden? En zoeken jullie een professionele sparringpartner die naar jullie luistert, adviseert en naast jullie staat? Ik help jullie met liefde en zorg ervoor dat jullie je mooiste dag optimaal kunnen beleven!

Download brochure

Moments 2 Celebrate (gemengde huwelijken)

Wij zijn een jong en energiek bedrijf op het gebied van fullservice eventplanning. Ons team bestaat uit 2 zeer ervaren en persoonlijke eventplanners / hostesses die zich 100% inzetten voor de ultieme beleving. Wij verzorgen jouw event tot in de kleinste details, zodat jij en je gasten optimaal kunnen genieten van jullie belangrijke dag.

Trouwambtenaren

The Perfect Yes by Kelly

Zien jullie het al helemaal voor je? Omringt door al jullie lievelingsmensen de liefde vieren, met als hoogtepunt de huwelijksceremonie vol herkenbare mooie verhalen, gelach en misschien ook wel een traan. Een uniek moment om nooit meer te vergeten en daarom moet alles in de ceremonie kloppen!

Download brochure