Van der Valk Hotel Amersfoort A1 - Club Tucan

Trouwen bij Van der Valk Hotel Amersfoort

Zijn jullie op zoek naar een moderne diner- & feestlocatie voor jullie trouwdag? Dan is Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 de perfecte locatie. Ons moderne en grootschalige hotel beschikt onder andere over een sfeervolle en trendy SIXX Skybar, het gloednieuwe food & fun totaalconcept, Club Tucan en niet te vergeten, genoeg hotelkamers waar u en uw gasten kunnen blijven overnachten voor- of na de bruiloft. Daarnaast biedt de locatie voldoende gratis parkeergelegenheid. Wel zo makkelijk!

Diner & feest

Vier samen met familie en vrienden jullie grote dag met een culinair diner in de tropische sferen bij Club Tucan. Het menu bestaat uit heerlijke à la carte gerechten die op de lava grill vers worden bereid. Ook is het mogelijk om voor shared dining te kiezen en alles lekker te delen met tafelgenoten. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Zij kunnen zich heerlijk vermaken in de afgesloten kinderkamer.

Na het diner is het tijd voor een spetterend feest. Willen jullie een uniek en interactief feest? Vier dan het feest ook bij Club Tucan waar alles mogelijk is. Daag elkaar uit voor een potje jeu de boules of zing de sterren van de hemel in de private karaoke rooms. Ontdek daarnaast ook de game club en speel arcadespellen en VR-games. Plezier gegarandeerd!

SIXX Skybar

Vieren jullie liever het trouwfeest op grote hoogte? Dan is het mogelijk om tegen een meerprijs de hippe en moderne SIXX Skybar volledig af te huren. Met jullie favoriete dj en al jullie gasten kan de avond niet meer stuk. Dans tot in de late uurtjes of lounge in één van de gezellige zitjes of banken.

Overnachten

Na een geslaagde trouwdag is het natuurlijk wel zo fijn om meteen het bed in te kunnen rollen. Het hotel beschikt over meer dan 140 hotelkamers inclusief luxe suites, dus er is voldoende plek voor u en uw gasten om, te blijven slapen. De volgende ochtend kunnen jullie dan nog heerlijk de dag nabespreken tijdens een uitgebreid ontbijtbuffet.

Bekijk ons standaard diner & feestarrangement of neem contact met ons op voor meer informatie over een vrijblijvende op maat gemaakte offerte.

Van der Valk Hotel Amersfoort A1 - Club Tucan

Ruimtevaart 22
3824 MX Amersfoort
Nederland

Voordelen

Gratis parkeren

Overnachtingsmogelijkheden

Goede prijs- kwaliteitsverhouding

Samenwerking met ervaren leveranciers

Trouwen op grote hoogte in de SIXX Skybar

Interactief trouwfeest mogelijk bij Club Tucan: jeu de boules, VR-gaming, Karaoke en andere spellen

Trouwbrochure aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden van Van der Valk Hotel Amersfoort-A1? Wij hebben hiervoor een uitgebreide trouwbrochure samengesteld waarin onze verschillende pakketten uitgewerkt zijn. Wilt u graag een bruiloft op maat? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Trouwbrochure aanvragen