Van der Valk Hotel Gent

Vier de mooiste dag van uw leven bij Van der Valk Hotel Gent

Op de dag dat u het ja-woord geeft, wilt u dat alles klopt. Van der Valk Hotel Gent biedt u de mogelijkheid om nagenoeg alle facetten van uw bruiloft helemaal zelf samen te stellen. Hoe u de ceremonie, de receptie, het diner en/of het feest ook voor zich ziet, wij zetten ons in om het allemaal mogelijk te maken.

De ligging van Van der Valk Hotel Gent is ideaal voor een bruiloft. Het hotel ligt namelijk dicht aan de snelweg A14. Daarnaast kost het vanaf het hotel ongeveer een kwartier om in het centrum van Gent te komen. Het zal voor gasten daarom goed te doen zijn om het hotel te bereiken.

Skybar

Is trouwen op grote hoogte iets voor jullie? Van der Valk Hotel Gent is voorzien van een luxe Skybar met dakterras. Vanuit de Skybar heeft u een 360 ° panoramisch uitzicht over de prachtige stad Gent. In de bar kunnen tijdens het feest heerlijke Asian sharing gerechten en cocktails worden geserveerd als dit gewenst is.

Dineren

Het is mogelijk om een heerlijk diner te laten serveren in Restaurant Cocotte. Dit restaurant wordt gekenmerkt door de stijlvolle inrichting, de wijnkaart vol heerlijke dranken en natuurlijk de pure cuisine. Ook is het mogelijk om met uw gezelschap te genieten van een heerlijk onbeperkt Live Cooking Diner.

Overnachten

Voor de huwelijksnacht bieden wij diverse suites aan. Zo heeft onze luxe Jungle Suite een heerlijk kingsize bed en een ruime badkamer met ligbad. De Presidential Suite bestaat uit drie aaneengesloten ruimtes met een panoramisch uitzicht over Gent. Ook deze suite is uitgerust met een ruime badkamer en een ligbad. Wilt u uw kersverse partner verrassen? Neem dan contact op met onze receptie. Wij werken graag mee aan een leuke verrassing.

Het is uiteraard ook mogelijk om vrienden en/of familieleden te laten verblijven in Van der Valk Hotel Gent. Wij bieden verschillende soorten kamers aan en er is altijd wel een verblijf wat aansluit op uw wensen.

Wedding tasting

Van der Valk Hotel Gent organiseert meerdere wedding tastings per jaar. Deelname aan een tasting kost €49,00 en tijdens deze proeverij bieden we u een speciaal samengesteld 4-gangendiner. Dit diner bestaat uit heerlijke Europese gerechten met Aziatische accenten. Ook de bijpassende wijnen zijn met zorg uitgekozen door onze sommelier. Tijdens de wedding tasting proeft u niet alleen smaakvolle gerechten, maar ook de fijne sfeer van het hotel.

Van der Valk Hotel Gent

Akkerhage 10
9000 Gent
België

Voordelen

Alles onder 1 dak; van het ja-woord, de bruidstaart, het diner tot aan de feestavond en uiteraard de huwelijksnacht

Prachtig ingerichte en gloednieuwe feestlocatie

Speciale kamerprijs voor u en uw gasten bij overnachting

1 vaste contactpersoon gedurende het evenement

Samenwerking met ervaren leveranciers

Trouwen op grote hoogte in de Skybar

Vooraf een proeverij mogelijk

Faciliteiten als een (infrarood)sauna, stoombad en fitness

Trouwbrochure aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden van Van der Valk Hotel Gent? Wij hebben hiervoor een uitgebreide trouwbrochure samengesteld waarin onze verschillende pakketten uitgewerkt zijn. Wilt u graag een bruiloft op maat? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.