Van der Valk Hotel Hoorn

Trouwen bij Van der Valk Hotel Hoorn

Jullie hele trouwdag vieren op 1 moderne en sfeervolle locatie? Dat kan bij Van der Valk Hotel Hoorn. Van het ja-woord tot en met het feest en natuurlijk mag een overnachting ook niet ontbreken. Parkeren is gratis en Van der Valk Hotel Hoorn beschikt over diverse faciliteiten, zoals een casino, bioscoop, zwembad, fitness en wellness. Jullie kunnen dus alle kanten op!

Ceremonie & receptie

Een romantische huwelijksceremonie kan bij Van der Valk Hotel Hoorn plaatsvinden in ons sfeervolle restaurant, trendy bar of in één van onze moderne zalen. Al onze zalen zijn voorzien van daglicht en zijn naar eigen wens in te richten. Na het ja-woord is het tijd om te proosten op jullie huwelijk. Dit kan bij Van der Valk Hotel Hoorn volledig in hotel chique stijl. Samen met u kiezen we een geschikte ruimte of zaal uit die het beste bij u en uw gasten past.

Diner & feest

Dineren en feesten horen uiteraard ook bij de mogelijkheden van trouwen bij Van der Valk Hotel Hoorn. Geniet van een culinair diner in één van de moderne zalen, zaalbar of zelfs in onze bioscoopzaal. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een stukje van jullie trouwfilm te laten tonen aan jullie gasten in de bioscoopzaal. Hoe leuk is dat!

Wij horen graag uw wensen met betrekking tot het diner. Of het nou gaat om een à la carte diner, een buffet of shared dining, wij denken graag met u mee.

Trouwfotolocatie

Van der Valk Hotel Hoorn leent zich ook perfect voor een romantische trouwshoot. Aan de achterzijde van het hotel bevindt zich een prachtige locatie waar jullie bijzondere momenten kunnen worden vastgelegd. Van liefdevolle beelden samen tot familiekiekjes met al jullie geliefden.

Van der Valk Hotel Hoorn

Westfriese parkweg 1
1625 MA Hoorn
Nederland

Voordelen

Kosteloos annuleren tot 4 weken voor aankomst

Alles op één locatie; Ceremonie, receptie, diner & het feest in een sfeervolle zaal onder hetzelfde dak

Na het feest overnachten in onze bruidssuite

Uw gasten kunnen ook blijven overnachten

Wij zijn een officiële trouwlocatie

Trouwbrochure aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden van Hotel Hoorn? Wij hebben hiervoor een uitgebreide trouwbrochure samengesteld waarin onze verschillende pakketten uitgewerkt zijn. Wilt u graag een bruiloft op maat? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Trouwbrochure aanvragen

Aanbevolen weddingplanners

Mijn wedding planner - Jolijn Tigchelaar

Door Mijn Weddingplanner in te schakelen als Weddingcoördinator kun je ervan op aan dat afspraken efficient en nauwkeurig worden uitgevoerd.
Als coördinator rond de bruiloften van Van der Valk heb ik verschillende pakketten opgezet. Op de volgende pagina's heb ik deze opgesomd. Uituiteindelijk betreft het maatwerk, voel je daaorm vrij om hier aanpassingen in voor te stellen.

Download brochure

Cross my heart - Martine Ligthart

'Kiezen jullie voor mij als jullie ceremoniemeester, dan kunnen jullie samen met al jullie gasten volledig genieten van de dag. Ik ben er om te zorgen dat alles verloopt zoals besproken. Met mijn ervaring ben ik op alle onverwachte situaties voorbereid. Ik focus mij op alle regelzaken, ben erg flexibel en creatief. Ik denk graag met jullie mee en als iets niet volgens draaiboek verloopt, heb ik een oplossing klaar. Ik zorg dat alles tot in detail klopt en jullie zorgeloos de liefde kunnen vieren.'

Flawless Weddings - Jerain de Vries-Venetiaan

Mijn naam is Jerain de Vries-Venetiaan en ik ben een echte organisatieduizendpoot. Vanaf dat ik mij kan herinneren wist ik dat ik iets met mijn organisatieskills wilde doen. De trouwbranche trok mij altijd al, maar hoe, wat of waar? Geen idee. Ik voel me dan ook zo trots als een pauw dat ik mijn droom achterna ben gegaan. TROTS als ik een bruidspaar zie stralen en genieten en TROTS dat ik hen een onvergetelijke en onbezorgde trouwdag heb bezorgd. En dat kan ik, al zeg ik het zelf, FLAWLESS.

Download brochure

Overige weddingplanners

Wedding planner Roos - Rosalie Kwakman

Gooi liefde in het rond als confetti. Dat is waar ik voor sta: de liefde vieren. Regelen en organiseren is mijn passie. Ik heb met het organiseren van bruiloften iets gevonden waar ik mijn ziel helemaal in kan leggen. Ik geloof in de liefde en in de kracht van verbinding. Het is intiem en persoonlijk, waardoor ik de hele dag kan shinen. En dan krijg ik fijne kriebels. Met dat gevoel reis ik graag samen met jullie naar de magische wereld die liefde heet!

Download brochure

Moments 2 celebrate - Inchirah & Najlae

Wij zijn een jong en energiek bedrijf op het gebied van fullservice eventplanning. Ons team bestaat uit 2 zeer ervaren en persoonlijke eventplanners / hostesses die zich 100% inzetten voor de ultieme beleving. Wij verzorgen jouw event tot in de kleinste details, zodat jij en je gasten optimaal kunnen genieten van jullie belangrijke dag.

Download brochure

laess weddings and events - Lara Sim-Sjoe (Molukse huwelijken)

Met mij als weddingplanner aan jullie zijde kan ik jullie bijstaan in een deel of de gehele planning van jullie bruiloft of event, in elke stad in Nederland of zelfs in het buitenland! Vertrouwen staat bij mij op nummer 1 en ik werk hierdoor alleen met de beste leveranciers! Genieten van elke minuut op jullie mooiste dag dat is jullie taak... de rest is mijn taak...

Download brochure