Van der Valk Hotel Lelystad

Elkaar het ja-woord geven in een gloednieuw hotel? Dat kan bij Van der Valk Hotel Lelystad. Dit prachtige hotel biedt alle faciliteiten voor de perfecte huwelijksdag.

Van alle gemakken voorzien

Van der Valk Hotel Lelystad heeft 143 hotelkamers in verschillende categorieën van comfort kamers tot suites. Al onze ruime en stijlvolle hotelkamers zijn volledig uitgerust met koffie - en thee faciliteiten, een badkamer met bad of regendouche, een kluisje, Smart TV & Netflix, een mini-koelkast, en hi-speed WIFI.
In ons hotel kunt u straks genieten van een luxueus verblijf, een heerlijke maaltijd in ons stijlvol à la carte en live cooking restaurant, een ontspannend moment in onze wellness, fitness en zwembad of een verfrissende cocktail in onze indrukwekkende Skybar op de 16de etage, met een fantastisch uitzicht.

Van der Valk Hotel Lelystad

Larserplein 1
8226 PB Lelystad
Nederland

Voordelen

Alles onder één dak

Overnachtingsmogelijkheden voor gasten

Goede prijs- kwaliteitsverhouding

Samenwerking met ervaren leveranciers

Trouwbrochure aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden van Van der Valk Hotel Lelystad? Wij hebben hiervoor een uitgebreide trouwbrochure samengesteld waarin onze verschillende pakketten uitgewerkt zijn. Wilt u graag een bruiloft op maat? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.