Van der Valk Hotel Leusden - Amersfoort

Geef elkaar het Ja-woord bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Op de mooiste dag van jullie leven, is de locatie van groot belang. Hotel Leusden-Amersfoort biedt verschillende mogelijkheden om deze bijzondere dag onvergetelijk te maken. Of u nu de ceremonie, het feest, het diner en/of de borrel bij ons wilt vieren. Het kan allemaal!

Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort heeft een centrale ligging aan de snelweg A28 en is hierdoor zeer goed te bereiken voor iedereen. Daarnaast ligt het hotel slechts een kwartier rijden met de auto van het centrum van Amersfoort en een kleine tien minuten bij het centrum van Leusden vandaan.

Zalen

Het hotel beschikt over vijf multifunctionele zalen die elk als perfecte basis dienen voor bruiloften. Al onze zalen beschikken over verschillende extra’s. Neem contact met ons op zodat we jullie kunnen adviseren over welke zaal aansluit op jullie wensen. Gezelschappen tot 250 personen kunnen bij ons terecht.

Terras

Wilt u liever in de buitenlucht trouwen? Ook dat is mogelijk bij ons hotel. Ons terras is zeer geschikt voor bruiloften en ziet er verzorgd uit. Het is uiteraard mogelijk om het terras vooraf te komen bezichtigen.

Wining & Dining

Bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort kunnen jullie kiezen voor een smaakvol uitgeserveerd diner in ons sfeervolle restaurant. Ook een luxe borrel of walking dinner behoren tot de opties. Waar jullie ook voor kiezen, ons professionele horecateam verzorgt alles tot in de puntjes.

Overnachten

Als u en uw partner de huwelijksnacht bij ons willen doorbrengen of jullie gezelschap bij ons willen laten overnachten, dan is er keuze uit Comfort, Luxe, Kingsize of Executive kamers. Het is hierdoor altijd mogelijk om een passend verblijf te vinden.

Van der Valk Hotel Leusden - Amersfoort

Philipsstraat 18
3833 LC Leusden
Nederland

Voordelen

Gratis parkeren

Alles onder één dak

Overnachtingsmogelijkheden

Goede prijs- kwaliteitsverhouding

Samenwerking met ervaren leveranciers

Faciliteiten als een was- en stomerijservice, fitness en parkeergarage

Trouwbrochure aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden van Hotel Leusden- Amersfoort? Wij hebben hiervoor een uitgebreide trouwbrochure samengesteld waarin onze verschillende pakketten uitgewerkt zijn. Wilt u graag een bruiloft op maat? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Trouwbrochure aanvragen