Van der Valk Hotel Tiel

Uw bruiloft vieren bij Van der Valk Hotel Tiel

Wanneer u en uw partner elkaar het ja-woord geven, willen jullie dit uiteraard doen op een mooie locatie die aan al jullie wensen voldoet. Van der Valk Hotel Tiel is een trouwlocatie met zeer diverse mogelijkheden. Van een prachtige ceremonie tot een geheel verzorgde receptie en van een smaakvol diner tot een sfeervol feest. Bij Van der Valk Hotel Tiel kan het allemaal. Binnen ons hotel bevinden zich meerdere zalen, verschillende bars en een restaurant. Of jullie het feest met 25 of 2.000 genodigden wil vieren, er is altijd een locatie beschikbaar die zich perfect leent voor uw trouwplannen.

Mede door de centrale ligging aan de snelweg A15 is het hotel een fijne locatie voor de bruiloft. Waar uw gasten ook vandaan komen, Tiel is voor nagenoeg iedereen gemakkelijk te bereiken per auto en zelfs met het openbaar vervoer. Ook heeft Van der Valk Tiel een ruime parkeerplaats waar iedereen zijn auto gratis kan parkeren.

Zalen

Binnen het hotel bevinden zich meerdere zalen met wisselende afmetingen en mogelijkheden. Deze zalen zijn zeer geschikt voor trouwceremonies, hoe groot uw gezelschap ook is. Aan de hand van de wensen van u en uw partner, denken we met jullie mee over welke zaal het meest aansluit bij wat jullie zoeken.

Bavaria Bar

Op de begane grond van ons hotel bevindt zich de sfeervolle Bavaria Bar. Deze ruimte heeft de sferen van een gezellig bruin café en een dorpsplein met verschillende tafelsopstellingen en comfortabele intieme zithoekjes. Ook is er ruimte voor meerdere statafels in deze ruime bar.

SIXX Skybar

Willen jullie de bruiloft naar een hoger niveau tillen? Overweeg dan om het te vieren in onze Skybar met een magisch uitzicht over de omgeving van Tiel. Dat is nog niet alles. De ruimte is ook erg chique ingericht. In de SIXX Skybar is het mogelijk om de lekkerste cocktails te laten shaken voor uzelf, uw partner en jullie gezelschap.

Overnachten

Mochten jullie en/of jullie gasten graag willen blijven overnachten na de bruiloft, dan is dat uiteraard ook geen probleem. Van der Valk Hotel Tiel heeft meer dan genoeg hotelkamers en luxe suites om iedereen een passende slaapaccommodatie te kunnen bieden.

Bekijk onze standaard arrangementen of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Van der Valk Hotel Tiel

Laan van Westroijen 10
4003 AZ Tiel
Nederland

Voordelen

Flexibele annuleringsvoorwaarden

Hotelgast privélege

Alles op 1 locatie

Gloednieuwe luxe suites

Gratis parkeren

Trouwen op grote hoogte in de SIXX Skybar

Trouwbrochure aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden van Hotel Tiel? Wij hebben hiervoor een uitgebreide trouwbrochure samengesteld waarin onze verschillende pakketten uitgewerkt zijn. Wilt u graag een bruiloft op maat? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Aanbevolen weddingplanners

Unique Weddings

Ik ben Maurice Snel, Geboren en getogen in Utrecht maar daar hoor je zolang ik niet boos ben helemaal niks van terug! Ik woon momenteel in Nieuwegein en ja, ik ben een echte regelnicht. Ik ben lekker eerlijk en een tikkeltje eigenwijs. Ik zie het unieke en mooie van iedereen en probeer dit te accentueren op de grote dag, een kleine knipoog naar je “roots” of juist een accentje terug laten komen van een grote hobby/passie. Ik rijk jullie volop ideeën aan om zo jullie dag echt bijzonder te maken.

Download brochure

Marianne van Barneveld

Download brochure

Pam van den Dungen

Ondernemen en organiseren is mijn grote passie. Het zit al vele jaren in mijn bloed. Ik werkte samen met toonaangevende merken als Coca Cola, Disney en de Efteling. Vanaf 2004 organiseer ik bruiloften en evenementen. Bruidsparen omschrijven mij als creatief, perfectionistisch en bevlogen. Ik ga ook geen uitdaging uit de weg.

Download brochure

Leveranciers

DJ Vintage Vinyl

Niets kan de charme van de echte vinylplaten vervangen.
DJ Vintage Vinyl draait alleen ouderwets met elpees en singles met daarop de lekkerste retro hits. Of hij nu draait op een bruiloft, tuinfeest, festival, bedrijfsfeest of zakelijk evenement, hij neemt altijd zijn grandioze verzameling van 3.000 singles mee.

Download brochure

Spice up your party

Super TOF dat wij jullie feest tot een muzikaal succes mogen brengen!!
DIT DOEN WE GRAAG!!
Naast onze fantastische show zijn er nog een aantal mogelijkheden, om het feest nog completer te maken. Mochten jullie nog wat missen? We horen het graag!

Download brochure

Doumadesign

Doumadesign filmt jullie trouwdag met een perfect oog voor detail zodat jullie deze prachtige herinnering keer op keer opnieuw kunnen herbeleven. Ik ben Maurice Douma, fulltime filmmaker.

Download brochure