Bonaire

Dushi Bonaire

Wuivende palmen en een azuurblauwe Caribische zee. Wie droomt daar niet van? Bij Plaza Beach & Dive Resort Bonaire komt die droom uit. Dit is het enige all inclusive resort op Bonaire. Hier geniet u van de grootste kamers op het eiland, het grootste eigen strand, een zwembad, een strandbar, buffetrestaurant, onze eigen duikschool en ons adembenemend huisrif.
Een verblijf in ons hotel is een tropische verrassing van formaat.

Welkom in het paradijs

Logeren doet u bij ons onder de tropische zon, bij het ruisen van de zee. Slaap in uw suite met uitzicht op de laguna en jachthaven, op het zwembad of uitkijkend over de Caribische zee. Geniet de hele dag van heerlijke snacks, maaltijden, drankjes en entertainment. Nip aan een cocktail in de Palm Beach Bar of eet verse vis in restaurant de Tipsy Seagull.

Duik in een andere wereld

Om de onderwaterwereld van Bonaire te ontdekken en te bewonderen, hoeft u niet ver te gaan. Het enthousiaste team van onze eigen duikschool Toucan Diving is er voor beginnende en gevorderde duikers. Wilt u uw eerste duik ooit maken? Certificeren? Mee op één van onze bootduiken? Wij nemen u mee in de prachtige onderwaterwereld van Bonaire.

Huisrif 18th Palm

Ons huisrif -een van de mooiste riffen van het eiland- zit vol met mooi koraal en verschillende tropische vissen. Regelmatig spotten duikers en snorkelaars er schildpadden, octopussen, roggen en murenen.

Meer informatie over Plaza Beach & Dive Resort vindt u op onze website.