Leveranciers

Wij maken gebruik van verschillende leveranciers die u helpen om uw bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken. Wij hebben een divers aanbod en iedere leverancier heeft een eigen specialisme. Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze leveranciers. Op onze locatiepagina vindt u de leveranciers per individuele locatie.

Aanbevolen weddingplanners

Mijn wedding planner

Mijn naam is Jolijn van Mijn Weddingplanner. Door Mijn Weddingplanner in te schakelen als ceremoniemeester of Weddingplanner van A tot Z gaan jullie zorgeloos jullie bruiloft tegemoet. Een prachtige ceremonie, de mooiste gedekte tafels en de hele dag vrolijke gasten.
Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Ik spreek graag vrijblijvend met jullie af bij Van der Valk.

Download brochure

Cross my heart

Mijn naam is Martine. Kiezen jullie voor mij als jullie ceremoniemeester of weddingplanner, dan kunnen jullie samen met al jullie gasten volledig genieten van de dag. Ik ben er om te zorgen dat alles verloopt zoals besproken. Ik denk graag met jullie mee en als iets niet volgens draaiboek verloopt, heb ik een oplossing klaar. Ik zorg dat alles tot in detail klopt en jullie zorgeloos de liefde kunnen vieren.

Download brochure

Flawless Weddings

Mijn naam is Jerain en ik ben de trotse eigenaresse van Flawless Weddings.
Flawless Weddings is een fris bedrijf in de trouwbranche en biedt diverse diensten aan van A(anzoek) tot Z(oen).
Ik ben Weddingplanner en Ceremoniemeester en help bruidsparen om hun droom(dag) tot leven te laten komen. En dat kan ik, al zeg ik het zelf, FLAWLESS.

Download brochure

L A È S S Weddings & Events

Mijn naam is Lara. Met mij als weddingplanner aan jullie zijde kan ik jullie bijstaan in een deel of de gehele planning van jullie bruiloft of event, in elke stad in Nederland of zelfs in het buitenland! Vertrouwen staat bij mij op nummer 1 en ik werk hierdoor alleen met de beste leveranciers! Genieten van elke minuut op jullie mooiste dag dat is jullie taak. De rest is mijn taak.

Download brochure

Astrid Blaauw

Mijn naam is Astrid Blaauw en ik ben in 2008 gestart met mijn bedrijf Astrid Blaauw Weddings & Events en heb sindsdien al vele bruidsparen geassisteerd bij de organisatie van hun trouwdag. Zorgeloos genieten van de voorbereidingen van jullie bruiloft en ontspannen toeleven naar deze mooie dag. Astrid Blaauw Weddings & Events verzorgt dat voor jullie. Als ervaren weddingplanner ben ik in staat om op een persoonlijke manier de wensen en ideeën van een bruidspaar tot werkelijkheid te brengen. Exclusiviteit en creativiteit staan hierbij hoog in het vaandel.

Download brochure

Unique Weddings

Ik ben Maurice Snel, Geboren en getogen in Utrecht maar daar hoor je zolang ik niet boos ben helemaal niks van terug! Ik woon momenteel in Nieuwegein en ja, ik ben een echte regelnicht. Ik ben lekker eerlijk en een tikkeltje eigenwijs. Ik zie het unieke en mooie van iedereen en probeer dit te accentueren op de grote dag, een kleine knipoog naar je “roots” of juist een accentje terug laten komen van een grote hobby/passie. Ik rijk jullie volop ideeën aan om zo jullie dag echt bijzonder te maken.

Download brochure

Gladys van den Munckhof

Gladys Events organiseert, verbindt en werkt samen met de beste leveranciers. De wensen van het bruidspaar staan voorop en wij ondersteunen en adviseren van begin tot aan het eind. Alles tot in de puntjes verzorgen zodat jullie onbezogd kunnen genieten. Dat is de passie van Gladys. In een prettige sfeer motiveren & stimuleren wij alle betrokkenen partijen. Wij zijn de spil die overzicht en rust bieden. Als weddingplanner kijkt Gladys uit naar een persoonlijke ontmoeting met jullie. We zijn enthousiast, gepassioneerd en een tikkeltje te perfectionistisch. "creating dreams" is onze slogan.

Download brochure

Ready2marry - Els Natwijl

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! Willen jullie je bruiloft intiem en zorgeloos vieren op die droomlocatie met een uniek concept dat aansluit bij jullie persoonlijkheden? En zoeken jullie een professionele sparringpartner die naar jullie luistert, adviseert en naast jullie staat? Ik help jullie met liefde en zorg ervoor dat jullie je mooiste dag optimaal kunnen beleven!

Download brochure

Moments 2 Celebrate (gemengde huwelijken)

Wij zijn een jong en energiek bedrijf op het gebied van fullservice eventplanning. Ons team bestaat uit 2 zeer ervaren en persoonlijke eventplanners / hostesses die zich 100% inzetten voor de ultieme beleving. Wij verzorgen jouw event tot in de kleinste details, zodat jij en je gasten optimaal kunnen genieten van jullie belangrijke dag.

Traffic wedding

Wij zijn een jong dynamisch bedrijf dat streeft naar klasse, kwaliteit en uitermate goede service. Klantvriendelijkheid staat bij ons centraal. Met liefde voor het vak faciliteren wij stijl- en sfeervolle bruiloften. Onvergetelijke bruiloften met net dat beetje meer. Onze prioriteit is dat er nog lang positief terug wordt gekeken op deze dag. Bij ons hebben jullie deze garantie!

Download brochure

Nikki organiseert

Ik ben Nikki, dé weddingplanner van Noord-Brabant en een echte Bourgondiër. Van regelen, organiseren en plannen word ik blij. Jullie bepalen mijn rol! Hoe willen jullie mij inzetten? Met veel liefde en passie plan ik samen met jullie een onvergetelijke trouwdag. Ik houd van gezelligheid, lang tafelen, lekker eten en een goed glas wijn. Dat willen jullie toch ook op jullie trouwdag? Ik zorg ervoor dat het plannen van jullie bruiloft een feestje wordt! Samen zoeken we alles uit. Vertel me hoe jullie de bruiloft zien; en ik regel het. Mijn motto is alles mag, maar NIETS moet!

Download brochure

Sweetstyle - Danielle van den Bosch

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! Het plannen kan eindelijk beginnen! Weten jullie nu niet zo goed waar jullie moeten beginnen of wat je allemaal moet regelen? Ik als professioneel weddingplanner en stylist ondersteun jullie hier graag bij! Jullie bruiloft is de belangrijkste dag in jullie leven en daarom willen wij dat jullie hiervan optimaal genieten. Ons doel is daarom ook om jullie volledig te ontzorgen en te ondersteunen!

Download brochure

BiBi’s weddings en events

Van harte gefeliciteerd! Het avontuur gaat beginnen en jullie bruiloft wordt een onvergetelijke dag vol liefde, geluk en plezier. Een van de mooiste dagen uit jullie leven. Daar helpen wij van BiBi's Events jullie graag mee om deze dag perfect te laten verlopen.
Met passie, enthousiasme, oog voor detail maar met name het persoonlijke aspect zorgen wij ervoor dat alles op rolletjes verloopt op jullie grote dag. Wat doen wij anders? Wij onderscheiden ons doordat wij altijd met zijn 2-en zijn waardoor er altijd oog is voor jullie maar ook voor jullie naasten en gasten. Of het alleen een ceremonie betreft of alles van A-Z...? Niets is ons te gek, zolang jullie maar zorgeloos kunnen genieten!

Download brochure

Marianne van Barneveld

Download brochure

Pam van den Dungen

Ondernemen en organiseren is mijn grote passie. Het zit al vele jaren in mijn bloed. Ik werkte samen met toonaangevende merken als Coca Cola, Disney en de Efteling. Vanaf 2004 organiseer ik bruiloften en evenementen. Bruidsparen omschrijven mij als creatief, perfectionistisch en bevlogen. Ik ga ook geen uitdaging uit de weg.

Download brochure

Trouwambtenaren

Dirk Zeelenberg – Trouwambtenaar

Familie, vrienden, liefde, wat een feest. Met als hoogtepunt de huwelijksceremonie. Persoonlijk, emotioneel, hilarisch. En liefst vooral niet saai of standaard. Spannend he. Zullen we samen kijken hoe het een onvergetelijke dag wordt waar nog lang over wordt nagepraat?

Download brochure

Robert-Jan Knook

Hallo bruidspaar, ik ben bijzondere trouwambtenaar Robert-Jan Knook en maak voor elk huwelijk een persoonlijk verhaal. Daarvoor kom ik twee keer uitgebreid met jullie kennismaken om het verhaal van jullie liefde te kunnen schrijven. Ook interview ik familie en vrienden. Mijn doel ik om jullie levensverhaal te vertellen met een lach en een gelukstraan.

Download brochure

Zeg ja met Ka

Jullie hebben besloten te trouwen of een geregistreerd partnerschap aan te gaan en daarvoor deze mooie locatie gekozen. Natuurlijk willen jullie deze dag zo persoonlijk mogelijk laten verlopen en daar hoort een trouwambtenaar bij die bij jullie past. En wie weet ben ik dat. Mijn naam is Karin Ossebaar-Schrader, ik ben in 1967 geboren en zelf vanaf 1994 getrouwd. Sinds 1991 ben ik (buitengewoon) ambtenaar van de burgerlijke stand. Ik ervaar het mogen voltrekken van huwelijken en het registreren van partnerschappen als een voorrecht. Het is bij- zonder en waardevol om, samen jullie, het officiële moment van de dag een persoonlijke kleur te geven.

Download brochure

The Perfect Yes by Kelly

Zien jullie het al helemaal voor je? Omringt door al jullie lievelingsmensen de liefde vieren, met als hoogtepunt de huwelijksceremonie vol herkenbare mooie verhalen, gelach en misschien ook wel een traan. Een uniek moment om nooit meer te vergeten en daarom moet alles in de ceremonie kloppen!

Download brochure

Leveranciers

Linda-Jane Fotografie

Als fotograaf leg ik de mooiste dag van jullie leven graag met heel veel liefde voor jullie vast in een spontane, lichte en romantische sfeer. Onopvallend ga ik op zoek naar alle kleine geluksmomentjes van de dag. Geen detail ontgaat mij en ik zorg dat jullie de hele dag kunnen herbeleven met een prachtige reportage.

Download brochure

AIM Your Wedding

Wie is Sabrina, wat drijft haar? Een lang verhaal kort kan je stellen dat er veel creativiteit in mijn bloed zit, oog voor detail door het stukje perfectionisme en de liefde voor de natuur. Daarbij ben ik zeer klantgericht en streef naar 100% tevredenheid. Gekozen voor mijn passie, het customizen van bruidsjasjes, maakt mij een gelukkig mens! Zullen we kennismaken?

Download brochure

De Bruiloft Nanny’s

Zijn er kinderen aanwezig op jullie bruiloft? Gun hen óók een dag om nooit meer te vergeten. Onze bruiloft nanny’s geven de kinderen alle aandacht en doen leuke activiteiten. Geef elkaar ongestoord het ja-woord, dineer met alle volwassen gasten of vier tot in de late uurtjes feest. Het kan allemaal, want de kinderen vieren samen met ons hun eigen feestje. Zelfs opa en oma hoeven geen enkel moment van de bruiloft te missen. Wij zorgen met alle liefde voor jullie jongste gasten.

Download brochure

Fotohokje

Met Fotohokje.nl heb je een regelrechte hit te pakken op je feestje. Vier uur lang onbeperkt foto’s maken en afdrukken op locatie. Wij verzorgen foto-entertainment op je bruiloft en maken onvergetelijke herinneringen. Volledig gepersonaliseerd en helemaal in stijl van je bruiloft.

Download brochure

Romein Online Videografie

Hi! Mijn naam is Anouk, 28 jaar en o.a. foto- en videograaf! Samen met mijn man, dochter en hondje woon ik in Zwaag en ik heb sinds 2016 mijn eigen bedrijf: Romein Online.Het is ooit begonnen met social media beheer voor klanten, maar intussen is mijn bedrijf uitgegroeid tot veel meer dan dat. Van bruiloftvideo’s tot newbornfotografie en van bedrijfsvideo’s tot familiefotografie. Ik vind zoveel dingen leuk om te doen op dat gebied, dus ik doe het allemaal! Met mijn passie voor foto- en videografie wil ik graag anderen iets waardevols geven. Dat is wat ik het liefst doe!

Download brochure

Creative Studio Bonnie Duijs

De dag waarop jullie de liefde vieren willen jullie natuurlijk op een originele wijze aankondigen bij familie, vrienden, kennissen en collega’s. Dit kan met een eigentijds, hip, trouwkaart ontwerp via Creative Studio Bonnie Duijs. Het ontwerp kan volledig naar eigen wens en op smaak ontworpen worden Creative Studio Bonnie Duijs levert maatwerk en Totaaloplossingen. Naast het ontwerp denk ik dan ook graag mee over passende papiersoorten en decoratie zoals lintjes, houten hartjes, labels, foliedruk en speciale afwerkingen.

Download brochure

De Bruidszaak

Mijn naam is Caroline Schokker van De Bruidszaak. Onze passie is bruiden blij de deur uit te laten gaan. De Bruidszaak is modern, volgt trends en is altijd op zoek naar vernieuwing. Je kunt bij ons terecht voor hippe en moderne trouwjurken, maar ook voor semi klassiek, romantisch en natuurlijk extravagante trouwjurken! Jouw aller mooiste trouwjurk koop je bij De Bruidszaak. Let’s get dressed, be inspired and be loved.

Download brochure

De Meiden van Versier

Hoi! Ik ben Melanie van De meiden van Versier. Elk bruidspaar is uniek en daarom aan mij de mooie taak om die unieke elementen terug te laten komen in de styling op jullie grote dag. Ik word ontzettend blij van een sfeervolle ceremoniesetting, de mooiste materialen op de dinertafels en een bijpassende taartentafel om het plaatje af te maken. Jullie ook? Neem vrijblijvend contact met mij op voor een kennismakingsgesprek om te bespreken wat De meiden van Versier voor jullie kan betekenen.

Download brochure

Floral Dreams

Ik ben Marit, de eigenaresse van Floraldreams, gevestigd in Heiloo. Het doel van mij en mijn bedrijf is de lovestory van mijn bruidsparen te vertalen in het bloemwerk. Dit doe ik al jaren met heel veel passie en liefde voor het vak. Mijn bloemwerk is exclusief en modern. Je zult de bloemen die ik gebruik dan ook niet snel zien bij de plaatselijke bloemenwinkel. Alles is mogelijk, ik kijk ernaar uit om jullie bruiloft te bloem stylen. Hiervoor kom ik graag met jullie in contact.

Download brochure

Peal Sound Support

Peal Sound Support is dé leverancier voor een onvergetelijke feestavond. Een bruiloft is een dag om nooit meer te vergeten, voor het bruidspaar, maar ook voor alle gasten. Persoonlijke benadering is ons motto voor een geslaagde feestavond en met onze jarenlange ervaring is succes verzekerd.

Download brochure

Marianne Ligthart

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Marianne Ligthart en ben zowel bruidstyliste als zangeres. Mijn diensten kunnen verschillen van het stylen van de bruid tot aan zingen tijdens de ceremonie en receptie en misschien schrijf ik wel een liedje waarin ik jullie geloften vertaal of jullie eigen verhaal muzikaal ten gehore breng. Ik help jullie uiteraard met alle liefde om een mooie intieme sfeer te creëren op jullie mooie dag.

Download brochure

Yes I Do (fotografie)

Bijzondere momenten voor altijd laten vereeuwigen? Ik leg maar al te graag jullie prachtige dag vast! Mijn naam is Jitske een creative allrounder, die van haar passie haar werk heeft gemaakt. Ik heb een creatieve blik en oog voor details. Ik houd er van om emotionele, spontane en pure momenten te fotograferen. Zodat jullie de sfeer, de momenten de lach en de traan opnieuw kunnen beleven wanneer jullie de foto’s en het album bekijken. Benieuwd hoe ik dat doe? Neem gerust een kijkje in mijn brochure.

Download brochure

Feest Photobooth

Mijn naam is Chantal, eigenaresse van FeestPhotobooth. Alweer 6 jaar verzorg ik met mijn bedrijf de leukste fotobeleving voor je bruiloft. Elke keer is het voor mij een feestje om het bruidspaar en gasten de mooiste herinnering te kunnen geven met onze fotoafdrukken. In mijn werk vind ik het super leuk om ook voor de photobooth te blijven ontwikkelen, met sfeervolle achtergronden en professionele fotokwaliteit is ook de photobooth een ware eyecatcher op jullie feestavond. Ik kijk er naar uit dit ook voor jullie te mogen verzorgen.

Download brochure

Soetzappig

Wij (Nikki en Imli ) van Soetzappig vinden het leuk om creatief aan de slag te gaan en mooie dingen te creëren. Daarom hebben wij Soetzappig opgericht! Hiermee delen we onze passie en kunnen wij andere mensen er gelukkig mee maken. Onze passie ligt bij de trouwbranche. We vinden het erg leuk om voor toekomstige bruidsparen een uitnodiging te maken voor hun mooie dag.

Download brochure

Viori

Mijn naam is Jamy, bloemstyliste en eigenaresse van Viori. Vanuit ons atelier in Veghel stellen we unieke, liefdevolle en luxe bruidsbloemen samen. Viori verzorgt de volledige bloemstyling op de trouwdag, van het bruidsboeket en corsages tot tafelbloemstukken en een backdrop. Hierbij zetten wij jullie wensen om in een bloemendesign waarin alle plannen tot een gave uitwerking komen en jullie een fantastische indruk bij jullie gasten creëren!

Sylvia’s Smikkelshop

Gaan jullie binnenkort trouwen, een geregistreerd partnerschap aan of vieren jullie een jubileum? Bij zulke speciale dag hoort natuurlijk een op maat gemaakte taart! Ik bied een luisterend oor en maak de taart geheel naar jullie wensen. Op maat en voor ieder anders, want ieder is uniek en dat geldt ook voor taarten!

Table moments

Mijn naam is Wendy, veertiger, getrouwd, mama en trotse eigenaresse van Table Moments. Ik wil graag dat extra en speciale steentje bijdragen aan de allermooiste dag van jullie leven! Een van mijn grootste passies is het stylen van mooie tafels. Ik ben gek op serviezen, bestekken en mooi glaswerk. Alles is mogelijk. En mocht ik het zelf niet in mijn collectie hebben, werk ik al geruime tijd samen met een aantal professionele partners. Hierdoor kan ik elk gezelschap, van klein tot groot, ontzorgen.

Download brochure

Sanopho

Energiek, creatief en spontaan. Het zijn eigenschappen die mij, Saskia Noten, perfect omschrijven. Ik ben een vrolijke spring-in-het-veld die niet houdt van slappe Kellogg’s en ze daarom altijd zonder melk eet. Waar ik wél van houdt, is fotografie. Als fotograaf in Deurne is het mijn passie om jouw speciale moment op een mooie en pure manier te vereeuwigen zodat je er een leven lang plezier van hebt.

Download brochure

You, by Hester

Ik ben Hester. Al 16 jaar werk ik als kapster en vanaf het begin was opsteken en stylen mijn grote passie! Later heb ik hier make-up aan toegevoegd en dit vind ik de perfecte combinatie.

Download brochure

DJ Vintage Vinyl

Niets kan de charme van de echte vinylplaten vervangen.
DJ Vintage Vinyl draait alleen ouderwets met elpees en singles met daarop de lekkerste retro hits. Of hij nu draait op een bruiloft, tuinfeest, festival, bedrijfsfeest of zakelijk evenement, hij neemt altijd zijn grandioze verzameling van 3.000 singles mee.

Download brochure

Spice up your party

Super TOF dat wij jullie feest tot een muzikaal succes mogen brengen!!
DIT DOEN WE GRAAG!!
Naast onze fantastische show zijn er nog een aantal mogelijkheden, om het feest nog completer te maken. Mochten jullie nog wat missen? We horen het graag!

Download brochure

Doumadesign

Doumadesign filmt jullie trouwdag met een perfect oog voor detail zodat jullie deze prachtige herinnering keer op keer opnieuw kunnen herbeleven. Ik ben Maurice Douma, fulltime filmmaker.

Download brochure